top of page

Hi, ik ben Marloes.

Interieurliefhebber en gek op shoppen!

Altijd heb ik al een grote liefde gehad voor interieur, niet heel erg vreemd dat ik hier dan ook in 2020 mijn full-time job van heb gemaakt. Waar het eerst bleef bij het adviseren en verkopen van vloeren bij Plankenland Vloeren & Zo, en traprenovaties bij THESTAIRSFACTORY ga ik na een opleiding 'binnenhuisarchitectuur' bij STUDIO YOISHO. een stapje verder.

 

 

Kopie van Kopie van Semento (129 x 59.5) .png

YOISHO.

'a word without meaning said when flopping in to a chair after a hard day at work'

In mijn adviezen en eigen woning laat ik mij graag inspireren door de bekende Japanse interieurstijlen; De natuurlijke kleuren en materialen in combinatie met de eenvoud zorgen voor een rust en kalmte in huis. Een plek waar je na een lange dag werken graag wil thuis komen, op de bank wil ploffen en weer oplaadt voor een nieuwe dag. YOISHO is de Japanse; Zucht.. ik ben thuis! In mijn adviezen zal je voornamelijk natuurlijke materialen tegen komen. Deze materialen geven een identiteit aan je woning en zorgen dat het er warm aanvoelt.  

Enthousiast geworden?

STUDIO YOISHO Logo (12).png

Ben je enthousiast geworden en benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Vul onderstaand formulier in en ik neem z.s.m. contact met je op!

bottom of page