top of page

PROJECTEN.

Neem een kijkje tussen enkele afgeronde interieur projecten.

PROJECT TWENTSEWEG.

Een restyle van het huidige interieur met een beperkte investering, dat was de wens voor deze vakantiewoning in het buitengebied van Heino.
De huidige terracotta tegelvloer is het uitgangspunt geweest voor de rest van het interieur. Door de terracotta vloer te combineren met de gekozen crème kleur ontstaat het mediteraanse gevoel. De groene kleur, geïnspireerd op de olijfbomen past pérfect bij het geheel en sluit aan bij de bosrijke omgeving!

'Mediterranean forest'

PROJECT WATERGAARDE.

Voor een nieuwbouwwoning in Zwolle mocht ik meedenken met het interieur voor de woonkamer. De vloer, keuken en enkele meubelen waren al uitgezocht. Tijdens de TO THE POINT afspraak hebben we knopen doorgehakt m.b.t. de kleuren, meubelen en stoffen. Aan de hand van een moodboard, 3D-sfeerbeelden en concrete shoptips konden de bewoners aan de gang met hun nieuwe woning!

'Scandi beach'

PROJECT PETUNIAPLEIN.

Voor een bestaande woning in Zwolle mocht ik meedenken met het interieur voor de woonkamer, na een verbouwing. De vloer, keuken en enkele meubelen waren al uitgezocht. Tijdens de TO THE POINT afspraak hebben we knopen doorgehakt m.b.t. de kleuren, meubelen en stoffen. Aan de hand van een moodboard, 3D-sfeerbeelden en concrete shoptips konden de bewoners aan de gang met hun nieuwe woning!

'Basic chique'

Enthousiast geworden?

STUDIO YOISHO Logo (12).png

Ben je enthousiast geworden en benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Vul onderstaand formulier in en ik neem z.s.m. contact met je op!

bottom of page