top of page

Betaalbare betonlook stuc

Semento. is een betaalbare betonlook stuc en standaard leverbaar in 10 aardse tinten. Daarnaast leveren we deze betonlook stuc ook in jouw gewenste kleur naar keuze! Gebruik Semento. in de lichte, beige tinten om jouw wanden de zo gewilde wabi-sabi uitstraling te geven. Ben je meer van een stoer en industrieel interieur? De kleuren Doro. en Sureto. sluiten hier pérfect bij aan! En ohja! Deze betonlook stuc staat niet alleen mooi op je wanden, maar kun je bijvoorbeeld ook goed gebruiken op een tafelblad.

Ontwerp zonder titel (6).png

Geen primer nodig

Semento. kan direct over vrijwel iedere ondergrond verwerkt worden en heeft een uitstekende hechting, hierdoor hoef je het oppervlakte niet eerst vooraf te primeren.

Ontwerp zonder titel (7).png

Betaalbaar

Doordat Semento. een twee-laags systeem is, je het niet standaard hoeft af te lakken en je geen primer nodig bent is het erg betaalbaar!

Ontwerp zonder titel (8).png

Verkrijgbaar in iedere kleur!

Standaard is Semento. leverbaar in tien aarde tinten, daarbij kunnen we het op aanvraag ook in bijna alle andere kleuren mengen.

Inspiratie.

Wij zijn Semento.

Je kent ze wel, de plaatjes van een rust en sereen interieur met alle muren bewerkt in dezelfde kleur betonciré. Toen we drie jaar geleden begonnen met de verbouwing van ons huis was dit onze inspiratie. Gaandeweg kwamen we erachter dat de producten die op de markt waren niet helemaal aansloten bij onze wensen; nét niet de juiste kleur, nét te grof of gewoonweg te prijzig om door het gehele huis te gebruiken. Na vele dingen te proberen ontstond Semento. Een betaalbare betonlook stuc, met een gladde, strakke afwerking die je door het gehele huis kunt gebruiken. En.. Ook nog eens in vele bekende, eigentijdse kleuren te verkrijgen.

 

We helpen je graag om jouw interieur een rustig, kalm maar warm uiterlijk te geven. Of dit nou een woning, kantoor of winkel betreft. Semento geeft overal dat fijne, aangename gevoel! Bekijk onze kleuren om te zien wat we te bieden hebben voor jouw volgende project. Zit jouw gewenste kleur er niet tussen? Neem dan gerust contact op.

20230212_112520(0).jpg

Semento bestellen?

FAQ.

Waarom zou ik voor Semento kiezen?

Hét voordeel van Semento. is dat je het oppervlakte of je muur in de meeste gevallen niet hoeft te primeren. Semento. kan direct gebruikt worden over hout, en bestaande stuc- en pleisterwerken. Daarnaast leveren we Semento. in de meest bekende verfkleuren. Zo kun je één kleur doortrekken in je gehele woning maar wel werken met verschillende structuren. En een leuke bijkomstigheid, het is ook nog eens heel betaalbaar!

Kan ik Semento gebruiken in de badkamer?

Je kunt Semento. pérfect toepassen in de badkamer, wel adviseren we je om het dan te sealen en te voorzien van een laklaag. Wil je graag advies over met welk product? Vul ons contactformulier in! LET OP! We adviseren Semento. niet te gebruiken in de natte cel, ook niet wanneer dit afgelakt is.

Wat is het verbruik van Semento?

Het verbruik van deze betonlook stuc is ca. 1 kg per 1 m² (2 - laags). 1 verpakking is voldoende voor ca. 5 m²

Hoe krijg ik dat échte betoneffect?

Voor het aanbrengen van Semento. adviseren wij een RVS vlakspaan te gebruiken. Wanneer je het échte betoneffect wil, breng de eerste laag dan iets dikker op als de tweede laag. De tweede laag schraap je met de RVS vlakspaan over de eerste heen, dit geeft het natuurlijke betoneffect.

Kan ik Semento gebruiken over tegels?

Je kunt Semento. direct, zonder tussenkomst van primer gebruiken over tegels. Wel is het verstandig om de wand eerst uit te vlakken (schuren) en dien je erl rekening mee te houden dat het verbruik iets hoger ligt en je hierdoor meer Semento. nodig bent. 

20230517_091231.jpg

Semento showroom.

Benieuwd naar Semento? Bij Plankenland Vloeren & Zo in Zwolle vind je grote, handgesmeerde borden van onze aardetinten. .

Openingstijden

Di - Za  10.00 uur tot 16.00 uur
​​Zondag: Gesloten
​Maandag: Gesloten

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Adres

Plankenland Vloeren & Z0

Eiffelstraat 40

8013 RT Zwolle

bottom of page